Izpiti za naziv: “Športni plezalec 1”

 

PZS in Komisija za športno plezanje razpisuje izpite za pridobitev naziva Športni plezalec 1. Izpiti bodo potekali v soboto, 1. aprila 2017 in v nedeljo, 2. aprila 2017 v Ljubljani (Plezalni center Ljubljana). Glede na število prijav bo dokončen razpored po skupinah narejen takoj po roku prijav. Obveščanje kandidatov bo potekalo izključno po elektronski pošti, prav tako bo vse objavljeno na spletni strani KŠP. Popravni izpit bo potekal 15. in 16. aprila, lokacija in rok prijav pa bosta znana po rednem izpitnem roku.

Priprava na izpit je v pristojnosti kluba oziroma inštruktorjev športnega plezanja z veljavno licenco. Priporočamo, da se vsi kandidati na izpit pripravijo pod nadzorstvom inštruktorjev, ki so za to usposobljeni.

Opravljen izpit za športnega plezalca 1 je pogoj za pristop na tekmovanja državnega prvenstva za vse kadete/kadetinje, mladince/mladinke in člane/članice. Vsi, ki spadajo v omenjene kategorije in želijo v letu 2017 urediti tekmovalno licenco, morajo imeti naziv vsaj športni plezalec 1. Prav tako je opravljen izpit za športnega plezalca 1 pogoj za kategorizacijo.

Za prijavo na elektronski naslov izobrazevanje-ksp@pzs.si pošljite:

  • skeniran obrazec o preplezanih smereh (priloga 1),
  • skenirano potrdilo o opravljenem izpitu za pripravnika športnega plezanja (priloga 2),
  • potrdilo ali kopijo o plačani kotizaciji,

V mail pa dopišete še Vaše ime, priimek, ime društva, naslov bivanja, elektronski naslov za obveščanje ter datum rojstva.
Prijave so možne do vključno petka, 24. marca 2017. Nepopolne prijave in prijave, ki bodo oddane po prijavnem roku, se ne bodo upoštevale.

 

Kotizacija za izpit znaša 40 €, ki jo je potrebno plačati na

TR PZS št. 05100 – 8010489572, sklic 00 1621 in pripis »izpiti ŠP« .

Kotizacija za popravni izpit znaša 20 €

 

Vse morebitne dodatne informacije na elektronskem naslovu izobrazevanje-ksp@pzs.si.
Lep pozdrav,

Matevž Bizjak, vodja usposabljanja
Aleš Pirc, načelnik KŠP

 

Priloge:

 

Dodaj odgovor