Pravno obvestilo

Spletno mesto www.aokranj.com upravlja Alpinistični odsek Kranj (AO Kranj), ki se trudi za objavljanje pravilnih podatkov. Če na strani najdete kakršnokoli vsebinsko napako, vas prosimo, da nam to sporočite prek elektronske pošte info@aokranj.com.

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh, so last AO Kranj in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja AO Kranj. Avtorske pravice za vsebine naših spletnih strani so last AO Kranj in avtorjev prispevkov, ki so podpisani pod njimi.

AO Kranj si pridržuje pravico do spremembe podatkov, ki jih posredujejo uporabniki, če ugotovi, da ti niso pravilni oz. je njihova vsebina neprimerna. Povezave do drugih spletnih strani so namenjene zgolj informiranju obiskovalcev. AO Kranj ne jamči za njihovo vsebino in delovanje.

Na straneh www.aokranj.com spoštujemo vašo zasebnost, zato bodo vsi osebni podatki, ki jih posredujete na naši strani uporabljeni le za potrebe strani in ne bodo posredovani tretji osebi.