Razpis – ženski tabor KA PZS

Tabor skala – razpis za udeleženke

 

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpinistke v domačih hribih, ki bo predvidoma potekal od petka, 26. maja zvečer do nedelje, 28. maja 2017. V primeru slabega vremena se bo tabor prestavil za teden dni, na naslednji vikend (2. – 4. junij).

Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistkam in starejšim pripravnicam obvezno v navezi z alpinistko, rojenim leta 1989 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Tabor punce) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 5. maja 2017, do 12. ure (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!). 

Vse udeleženke morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.

Število udeleženk tabora je okvirno omejeno na 16 alpinistk, ki bodo izbrane na osnovi petnajstih najboljših letnih skalnih vzponov (navrtane smeri ne pridejo v poštev) v zadnjih treh letih (2015 – 2017) ter najboljše športnoplezalne smeri na pogled in z rdečo piko v zadnjih 6 mesecih. V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentkam letnik 1988 in starejšim.

Tabor bo vodila Tina Di Batista s pomočnico. Točna lokacija tabora bo sporočena naknadno. Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere.

KA PZS bo poskrbela za logistično izvedbo tabora in/ali udeleženkam krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Peter Bajec, 041 622 713 ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidatke in kasneje udeleženke dobile po elektronski pošti.

Miha Habjan, načelnik IO KA PZS
Peter Bajec, član IO KA PZS

 

Priloga:

 

Dodaj odgovor