Razpis: Tabor Slovenija

Tabor zimske Alpe Slovenija 2020 – razpis za udeležence

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira zimski plezalni tabor za perspektivne alpiniste v slovenskih hribih, ki bo predvidoma potekal od petka, 14. zvečer do nedelje, 16. februarja 2020 zvečer.


Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1992 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Zimski tabor SLO) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do srede, 12. februarja 2020, do 12. ure (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!).  

Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.


Število udeležencev tabora je okvirno omejeno na 16 alpinistk in alpinistov. Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi  petnajstih najboljših zimskih (kombiniranih in lednih) vzponov (od tega je lahko največ pet zaledenelih slapov) opravljenih v zadnjih treh letih (2017 – 2019). V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1991 in starejšim. Prednost pri izboru bodo imele alpinistke in alpinisti, ki niso člani SMAR.  Tabor bo vodil Miha Zupin s pomočnikom. Lokacija tabora bo znana naknadno in bo prilagojena razmeram. Ravno tako se bodo smeri na taboru izbirale glede na trenutne razmere. KA PZS bo krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Peter Bajec – Poli, 041 622 713 ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.

Priloga:

 

Dodaj odgovor