Alpinistični tabor za alpinistke

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpinistke, ki bo predvidoma potekal od petka, 13. septembra, zvečer do nedelje, 15. septembra 2019, v severnih ostenjih Raduhe z izhodiščem v planinski koči na Grohatu. V primeru slabega vremena se bo tabor prestavil za 14 dni, na konec tedna 27.–29. september.

 

Namen tabora je zagotoviti skupno plezanje in druženje vseh generacij slovenskih alpinistk ter prenos znanja in izkušenj na mlajše alpinistke in pripravnice.

 

Na tabor vabimo vse slovenske alpinistke (tako starejše kot mlajše) ter starejše pripravnice, rojene leta 1991 in mlajše, ki morajo pisno po elektronski pošti (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Tabor punce 2019) poslati izpolnjeno prijavnico najpozneje do petka, 9. avgusta 2019, do 12. ure.

Vse udeleženke morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.

 

Število udeleženk tabora (letnik 1991 in mlajše) je okvirno omejeno na 16 kandidatk, ki bodo izbrane na osnovi petnajstih najboljših letnih skalnih vzponov v zadnjih treh letih (2017–2019) ter najboljše športnoplezalne smeri na pogled in z rdečo piko v zadnjih 6 mesecih.  Tabor bo vodila Marta Krejan Čokl s pomočnico Majo Šuštar. Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere. KA PZS bo poskrbela za logistično izvedbo tabora in/ali udeleženkam krila del stroškov tabora. Podrobnosti sledijo po izboru.

 

Kontaktna oseba: Marta Krejan Čokl, 041 321 224, ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidatke in pozneje udeleženke dobile po elektronski pošti.

 

Priloga:

Dodaj odgovor