Razpis za povrnitev stroškov za leto 2018

Objavljamo razpis na katerega se lahko prijavite vsi člani AO Kranj. Razpis je namenjen povrnitvi stroškov, ki so nastali pri izvedbi kvalitetnejših vzponov oz. odličnih rezultatov tekmovanj.
Za alpiniste …
Oddajte najboljše vzpone opravljene v letu 2018 s kratkim opisom in pregledom sezone. Poleg dobrih vzponov bo imela pri povrniti stroškov veliko vlogo tudi vaša aktivnost na Odseku tako pri vzgoji in izobraževanju kot pri delovnih akcijah.
Za športne plezalce …
Poleg kategorizacije na državnem nivoju je za prejem vrvi oz druge nagrade obvezna tudi aktivnost na odseku pri vzgoji in ”rasti” mladih športnih plezalcev saj želimo na tak način mladim ”nadobudnim” plezalcem Kranjskega AO-ja, predstaviti in ponuditi več skalnega plezanja, katerega trenutno okusijo bolj poredko in jim zato posledično primanjkuje takih izkušenj. Za več informacij v zvezi s tem se lahko obrnite na Evo Flajnik.

Vašo vlogo pošljite na info@aokranj.com ali jo natisnjeno prinesite na Odsek vsak četrtek po 20h. Zadnji dan za oddajo prijave je nedelja 25.02.2019.

Srečno in čim več dobrih vzponov – rezultatov v 2019!

Dodaj odgovor