Vabilo na skupni tabor AO in ŠPO

Druženje in spoznavanje sta res lušni zadevi, zato je v prvem oktobrskem vikendu (5.10 – 7.10.) organiziran skupni športnoplezalni in alpinistični tabor. To bo drugi tovrstni tabor – prvi je bil letošnjega aprila v Brseč. Četudi nas je bilo le 6, smo bili tako vroča druščina, da smo skoraj požgali Istro ☺. Malo za šalo, malo za res – bilo je odlično!

Uživanje se bo nadaljevalo v  Maltatalu, ki ponuja pestro plezarijo. Od slavnih bolderjev, frikarije do  večraztežajnostnih smeri. Skala je povečini gnajs, ki zaradi svojega tlačnega razvoja, nudi zanimivo plezarijo – kloci, poličke, luske,… Da so noge zaposlene!

Skratka – čez dan plesat v skali, zvečer pa okrog gorilnikov ☺

Nastanjeni bomo v kampu Maltatal, kjer predhodne rezervacije v tem terminu niso potrebne. Okvirna cena na noč -> 7.1€ (osebo) + 8.80€ (prostor) + 1.5€ (turistične takse).

Nekaj vodničkov je dostopnih na tej spletni strani.

Tukaj  pa poteka prijava na tabor – vpisujete se po avtomobilih ali pa vsaj označite kdo lahko vozi, da se olajša logistika. Prosila bi pa tudi, da označite vašo željo po boulderiranju, da bomo okvirno vedeli koliko crashpadov potrebujemo. Točno zato vas prosim, da se prijavite najkasneje do 30.10. 3.10.!

Zdaj pa vsi svoje šamanske sposobnosti pospravite, da odženemo dež 😉 

Pa ne preveč razmišljat, luštno bo! ☺

 

  1. Prijave do 30. 10 bodo malo pozno, če je tabor od 5. do 7. 10
    😉

Dodaj odgovor