Razpis: poletni tabor KA PZS

Tabor Mali Koritniški Mangart – razpis za udeležence

 

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpiniste v domačih hribih in sicer v stenah nad Belopeškimi jezeri, ki bo predvidoma potekal od petka, 26. avgusta zvečer do nedelje, 28. avgusta 2016. V primeru slabega vremena se bo tabor prestavil za teden dni, na naslednji vikend (2. – 4. september).

 

Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1989 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: MKM) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 12. avgusta 2016, do 12. ure (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!). 

Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.

 

Število udeležencev tabora je okvirno omejeno na 16 alpinistk in alpinistov. Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi petnajstih najboljših letnih skalnih vzponov (navrtane smeri ne pridejo v poštev) v zadnjih treh letih (2014 – 2016) ter najboljše športnoplezalne smeri na pogled in z rdečo piko v zadnjih 6 mesecih. V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1988 in starejšim.

Tabor bosta vodila Luka Stražar in Nejc Marčič. Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere.

KA PZS bo poskrbela za dovoljenje za šotorjenje pod stenami in/ali udeležencem krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Peter Bajec, 041 622 713 ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.

 

Peter Bajec, član KA PZS

Miha Habjan, načelnik KA PZS

 

Priloga:

 

Dodaj odgovor