Skupna tura (Kranjska koča na Ledinah)

Od petka do nedelje se je v in okoli koče dogajalo marsikaj. V petek so nekateri že plezali, večina pa je prisopihala do koče šele proti večeru. Zarana so člani odseka rinili v različne smeri v Kranjski Rinki (Severozahodni greben, Pingvin), Koroški Rinki (Beli pajčolan, Bolečina), Dolgem hrbtu (Jubilejna, 3P), Velika Baba (Nova centralna) itd.. Nekateri so čisto sfalili smer oz. goro (preveč Rink), eni so se preizkusili v prostem spustu s kladivom po ledeniku, spet drugi so krojili hwače v grmolu, vrhunec pa je bil koncert glasbenega velemojstra na klarinetu g. Bekavca (letos že drugi prirejeni klasični koncert v dotični koči). Zvečer smo seveda (pre)ostalim gostom ponovno popestrili spanec z raznovrstnimi nedokončanimi komadi s polbesedili ob spremstvu kitare. Na čimveč takih ferajnovskih druženj!

  1. lepe so naše gore, sploh če je fajn družba – pohvala organizatorjem in oskrbniku z ekipo

  2. Mmmmm štruuuudlllllllll 🙂

  3. Ma oštja je blo fajn!!! Carska ekipa, organizacija na nivoju, hrana vrhunska, pevci in kitara dobr uglašeni. Škoda sam k ni blo razmer v nedelo za plezat knede 🙂

  4. Ni blo razmer ???? V nedelo je blo v steni najbolš

  5. Četitam za lepe vzpone in hvala vsem za lep plezalni vikend. Druga slika lepo kaže kam smo se vračali, za razmere – so bile ja hmmm:)
    Naslednja tura pa konec avgusta v Dolomitih.

  6. Matija Gubči, ti…imaš tako lepo frizuro ahh

Dodaj odgovor