Paklenica – ženski tabor 2023

Od petka 26.5. pa do nedelje 28. 5. je v Paklenici potekal ženski tabor pod okriljem KA PZS Slovenije. Iz AO Kranj se nas je tabora udeležilo kar pet. V petek sta Tina in Timea plezali Karamaro sweet temptation, družinska naveza Krajnc pa je plezala Kavo kod Dinka. Zame je bila kava premočna in sem jo spila s pomočjo kompletov.

Zvečer so se nam pridružila ostala dekleta in kreirale smo naveze. Bojana, Timea in Urša, ter še nekaj ostalih deklet je imelo željo plezati Pink Panterja, zato sva organizatorki s čarovniškim plesom poskrbeli za oblačno sobotno dopoldne in tako dekletom v smeri ni bilo prevroče. Malo več sonca so bile deležne na dooooolgem sestopu in tako spoznale zakaj je Paklenica paklena. 😉

Tina, Mojca in jaz pa smo šle vijugat v Kačo.

Zvečer smo si dekleta pripravila palačinka party in ponovile izrazoslovje s pomočjo aktivity-ja. V nedeljo sta Urša in Tina plezali Bora, Bojana s soplezalko Ča je Draga je od Draga, Mojca in jaz pa smer Senza Pieta. Zame je res bila brez milosti in spet so peli kompleti. Z dekleti smo se poslovile, ker so vse razen naju z Mojco, odšle domov. Mojca je v ponedeljek z Nejcem plezala še Levo Tržiško, v torek pa sva tudi midve zaključili s smerjo Ča je Draga je od Draga.

Dekleta smo se strinjala, da mora tak tabor postati tradicionalen.

Dodaj odgovor