Ženski letni alpinistični tabor Paklenica

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpinistke, ki bo predvidoma potekal od petka, 26. maja 2023, popoldne do nedelje, 28. maja 2023, v Paklenici. 

Nastanitev bo znana naknadno.  

Cilj tabora je samostojno plezanje dolgih športnoplezalnih smeri in s tem vplezavanje ter priprava na skalno sezono. Namen tabora je tudi medsebojno spoznavanje, spodbujanje, motiviranje ter oblikovanje novih in utrjevanje že obstoječih navez.  

Na tabor vabimo vse slovenske alpinistke (tako starejše kot mlajše) ter starejše pripravnice (plezajo izključno z alpinistko), ki morajo pisno po elektronski pošti (e-naslov: alpinizem@pzs.si, zadeva: Tabor dekleta Paklenica 2023) poslati izpolnjeno prijavnico najpozneje do petka, 19. maja 2023, do 12. ure. 

Vse udeleženke morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS. 

Število udeleženk tabora je okvirno omejeno na 25 kandidatk, ki bodo izbrane na osnovi petnajstih najboljših letnih skalnih vzponov in navrtanih večraztežajnih smeri v zadnjih treh letih (2020-2022), ter najboljše športnoplezalne smeri na pogled in z rdečo piko v zadnjih 6 mesecih.  

Tabor bo vodila Jelka Krajnc z Mojco Krajnc.  

PZS KA bo poskrbela za logistično izvedbo tabora in/ali udeleženkam krila del stroškov tabora.   

Podrobnosti sledijo po izboru.

Kontaktna oseba: Jelka Krajnc 051 354 973 ali Matjaž Šerkezi (alpinizem@pzs.si). Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidatke in pozneje udeleženke dobile po elektronski pošti.  

Z lepimi pozdravi,
Jelka Krajnc, vodja tabora  
Miha Zupin, vodja taborov KA,
Oto Žan, načelnik KA PZS 

Priloga:

Dodaj odgovor