Tabor Berchtesgaden 2020 – razpis za udeležence

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira poletni plezalni tabor za perspektivne alpiniste v Berchtesgadnu, ki bo predvidoma potekal od sobote, 25. julija do nedelje, 01. avgusta 2020.

 

Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1993 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Tabor Berchtesgaden) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 17. julija 2020 (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!).

 Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.

 

Število udeležencev tabora je okvirno omejeno na 12 alpinistk in alpinistov. Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi  petnajstih najboljših letnih skalnih vzponov ter najboljših športnoplezalnih smeri opravljenih v zadnjih treh letih (2018 – 2020). V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1992 in starejšim. Prednost pri izboru bodo imele alpinistke in alpinisti, ki niso člani SMAR.  Tabor bo vodil Luka Lindič s pomočnikom. Vse ostale informacije glede nastanitve in podobno bodo znane v prihodnjih tednih. Poudarek tabora bo predvsem na skalnem plezanju ne(manj)opremljenih smeri v granitu. KA PZS bo krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Peter Bajec – Poli, 041 622 713 ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.

Priloga:

Dodaj odgovor