Razpis – tabor skala Slovenija

Plezalni tabor za perspektivne alpiniste

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpiniste v domačih gorah. Tabor bo predvidoma potekal od petka zvečer, 26. junija do nedelje, 28. junija 2020.


Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom. Pri izboru bodo imeli prednost kandidati rojeni leta 1993 in mlajši.

Zainteresirani morajo preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Tabor Slovenija) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do vključno srede, 15. junij 2020 (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!).

Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.


Število udeležencev tabora je okvirno omejeno na 16 alpinistk in alpinistov. Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi petnajstih najboljših letnih skalnih vzponov (navrtane smeri ne pridejo v poštev) v zadnjih treh letih (2017 – 2019) ter najboljše športnoplezalne smeri na pogled in z rdečo piko v zadnjih 6 mesecih. V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1992 in starejšim.

Tabor bosta vodila Miha Habjan in Luka stražar. Program in lokacija tabora bo sporočena naknadno (možnosti Logarska dolina, Vršič itn.). Smeri na taboru se bodo izbirale glede na sposobnosti udeležencev in trenutne razmere.

KA PZS bo poskrbela za organizacijo tabora in udeležencem krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Miha Habjan, 040 698 650 ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446 (organizacijski del). Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.

 

Priloga:

Dodaj odgovor