Licenčni seminar 2020

LICENČNI SEMINAR ZA STROKOVNE KADRE NA PODROČJU ŠPORTNEGA PLEZANJA

KŠP razpisuje zadnji licenčni seminar za strokovne kadre na področju športnega plezanja. Z udeležbo seminarja je mogoča posodobitev licence skladno z ZŠpo-1 (nov zakov o športu):

  • Posameznikom, ki so usposobljenost prve stopnje pridobili v skladu z ZSpo po vključno letu 2016 (stari vaditelji, ki so naziv pridobili po vključno 2016), se z udeležbo licenčnega seminarja prizna usposobljenost prve stopnje v skladu z novim zakonom.
  • Posameznikom, ki so usposobljenost druge stopnje pridobili v skladu z ZSpo (stari inštruktorji športnega plezanja in stari trenerji športnega plezanja), se z obnovo licence prizna usposobljenost druge stopnje v skladu z novim zakonom.
  • Podrobne informacije glede prehoda iz starih na nove nazive: https://ksp.pzs.si/besedilo.php?pid=14

Seminar bo trajal dva dni in bo organiziran v soboto, 25. januarja in nedeljo, 26. januarja. Ker bo seminar omogočal prehod iz starih na nove nazive, bo nekoliko obširnejši kot do sedaj. Seminar bo v soboto potekal v okviru vseh strokovnih kadrov PZS, v nedeljo pa v okviru strokovnih kadrov KŠP. Natančna lokacija, trajanje in vsebine seminarja bodo znani v začetku januarja.

Kotizacija za seminar znaša 40€. Kotizacijo je potrebno plačati na TR PZS številka SI56 6100 0001 6522 551 (Delavska hranilnica), referenca: 00 16222 in namen: »licenčni seminar”.

Prijave na seminar boste društva vnašala preko spletne aplikacije KŠP od 19.12.2019 naprej. Prijave za posamezno društvo bo vnesel društveni skrbnik, ki ima dostop do prijav za tekmovanja DP. Društva, ki ne tekmujejo na DP, naj na naslov sportno.plezanje@pzs.si čimprej oddajo vlogo za dodelitev dostopa za prijave na usposabljanja. Rok za prijave je do vključno srede, 22.1.2020.

Pogoj za prijavo je urejeno članstvo PZS, sicer spletna prijava ne bo mogoča.

Razpisan seminar je zadnja priložnost za prehod iz starih na nove nazive. V primeru prevelikega števila prijav pa se bo izvedel dodaten rok še v februarju.

Dodaj odgovor