Razpis za tabor Chamonix

Letošnji zimski tabor Komisije za alpinizem Planinske zveze Slovenije za perspektivne alpinistke in alpiniste bo potekal od sobote 19. do sobote 26. oktobra 2019.


Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1992 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Chamonix) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 27. septembra 2019, do 12. ure (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!).  

Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.


Število udeležencev tabora je okvirno omejeno na 10 alpinistk in alpinistov. Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi  petnajstih najboljših zimskih (kombiniranih in lednih) vzponov (od tega je lahko največ pet zaledenelih slapov) opravljenih v zadnjih treh letih (2016 – 2018). V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1991 in starejšim. Posebej pozivamo, da se na tabor prijavijo mladinci in mladinke, ki na takih taborih še niso bili.   Tabor bo vodil Nejc Marčič s pomočnikom. Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere. KA PZS bo vsem krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

 

Kontaktna oseba: Peter Bajec – Poli, 041 622 713 ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.

 

Priloga:

Dodaj odgovor