POSODOBLJENO: Lavinski tečaj

 

V zadnjih letih bo to prvo izobraževanje takega tipa, na katerem boste bolje spoznali lavinsko opremo, tehnike iskanja, ipd. Tečaj je namenjen dodatnemu izobraževanju članov AO Kranj in je koristna dopolnitev oz. osvežitev obstoječega znanja, za katerega sicer upamo, da ga ne bomo nikdar potrebovali. Tečaj vsem obiskovalcem zimskih gora toplo priporočamo.

Predavali bodo izkušeni člani GRS Kranj.

Prijate se Urši Kešar (ursa.kesar@gmail.com) do torka (13.2.). V primeru, da bo izkazan premajhen interes, tečaja ne bo.


V nedeljo, 18.2.2018 bo na Vršiču potekal praktični Lavinski tečaj v organizaciji GRS Kranj. Vse člane vabimo, da se ga udeležijo. Ura zbora bo javljena naknadno.

V četrtek, 15.2.2018, z začetkom ob 19h bo na Odseku potekalo predavanje o varnosti pred plazovi, kot predpriprava na praktični del. Predaval bo Gregor Piskar.

 

Vabljeni že v soboto, 17.2. zvečer v Erjavčevo Kočo na Vršiču, kjer bo imela zanimivo predavanje naša trenutno najudarnejša članica Tjaša Jelovčan.

 

PRIJAVE:
Urši Kešar: ursa.kesar@gmail.com se do 15.2.2018 prijavite vsi, ki se nameravate udeležiti nedeljskega tečaja. Tisti, ki boste s sobote na nedeljo prespali v Erjavčevi koči javite tudi morebitne prehranjevalne navade v kolikor boste vzeli polpenzion. Cena polpenziona (večerja sobota + zajtrk nedelja) je 21 €, spanje na skupnih ležiščih je 10 €.

 

Dodaj odgovor