Zgodbe iz izolacije: SMAR, smer, smisel

Četrtek, 30.4.2020, ob 20:00

Predaval bo alpinist Matija Volontar iz AO Jesenice. Na sporedu bodo akcije v okviru Slovenske mladinske alpinistične reprezentance in zanimive ture v lastni režiji.

Dostop do predavalnice: https://zoom.us/j/99654242370

 

Matija je kljub svoji mladosti zbral že lepo število zahtevnih in težkih vzponov v Sloveniji, Centralnih Alpah, Gruziji, Ameriki, Maroku in Indiji, če omenimo le nekatere destinacije. Hribom bi se rad posvetil tudi profesionalno kot gorski vodnik, poleg tega pa zaključuje magistrski študij računalništva v Ljubljani. Je dolgoletni član Slovenske Mladinske Alpinistične Reprezentance (SMAR), v okviru katere je imel priložnost plezati v različnih krajih sveta.

V svojem predavanju nam bo predstavil delovanje SMAR in nekaj njihovih akcij, ki so nanj naredile največji vtis. Poleg tega bo govoril tudi o izzivih z usklajevanjem plezanja in vsakdanjega življenja ter ubesedil svoje doživljanje takšnega življenja.

 

Priporočamo, da Zoom predavalnico obiščete 5 minut pred predavanjem in si tako uredite vse tehnične stvari. Namestitev programa Zoom je enostavna, le sledite navodilom po kliku na povezavo in potrdite varnostna vprašanja. Ko je Zoom enkrat na računalniku, ga spletna stran samodejno odpre. Vpišete svoje ime, potrdite in počakajte začetek predavanja.
NOVO: Pridružitev predavanju je možna tudi direktno iz spletnega brskalnika – brez namestitve programa Zoom.

 

Dodaj odgovor