Plezalni tabor – Trenta 20.-22.5.2016

TERMIN

Od 20. do 22. maj 2016 (3 dni)

CENA

80 EUR/otroka (40€ na aprilski, 40€ na majski položnici)

Drugi otrok ima 10 %, tretji pa 15 % popusta.

PRIJAVA

Do konca aprila z oddano prijavnico trenerju in plačilom akontacije na položnici pred začetkom tabora (40€).

Tridnevni plezalni tabor v Trenti je, tako kot vsi naši tabori, namenjen spoznavanju in razvijanju raznolikega športnega plezanja v naravi in športno navdihnjenemu druženju.  Poleg športnega plezanja otroke čaka še spanje v naravi, samostojno pripravljanje hrane, druge športne dejavnosti, taborniške igre in predvsem zabava in druženje.

Tabor je primeren za otroke in mladino od 7. do 18. leta starosti.

Na taboru se bodo naši varovanci začetniki spoznali z varnim skalnim plezanjem  balvanov v urejenih plezališčih, predstavili jim bomo varovalne blazine in ustrezno varovanje drug drugega. Spoznali bodo osnovne plezalno-gibalne prvine, izkušenejši bodo premikali svoje plezalske meje in svoje plezalno znanje nadgradili.

NASTANITEV

Nastanjeni bi bili v kampu Triglav v bližini balvanov, za hrano pa bomo poskrbeli trenerji ob pomoči vseh otrok, prav tako bomo sami pomivali posodo, skrbeli za urejenost in se tudi na splošno trudili biti čim bolj samostojni in organizirani.

Za varnost, dobro počutje in športno vzdušje bomo skrbeli trenerji športnega plezanja, ki imamo večletne izkušnje s športnim plezanjem in usmerjanjem mladine.

 

PROGRAM

DAN PRIHODA – Ob 14. uri zbor pri Lidlu na Zlatem polju. O dpeljemo čez Vršič v dolino Trento. V kampu postavimo šotore in se pripravimo na plezanje. Odpeljemo se do najbližjih balvanov. Otroke bomo seznanili s potekom plezalnega dne in jim povedali, kako se varno obnašati v plezališču. Ko se bo zvečerilo se bomo zapeljali do kampa, kjer se bomo povečerjali. Po večerji se bomo spoznavali in družili ob družabnih igrah.

2.DAN – Odpeljemo se proti Kobaridu do plezališča Trnovo ob Soči, kjer bomo plezalni dan posvetili plezanju novih balvanov in premikanju osebnih rekordov. Po večerji sledi plezalni kviz, kasneje pa si bomo ogledali fotoreportažo s plezalnega potovanja.

DAN ODHODA – Zjutraj pospravimo tabor, otroci pa bodo sami izglasovali ali gremo plezat ali bomo počivali ob Soči, se kopali in delali načrte z novimi prijatelji(če bo seveda vreme naklonjeno). Ob 16ih se odpravimo domov in pričakamo starše.

OBVEZNA OPREMA

Otrok s seboj potrebuje naslednje: priporočljiva je osebna plezalna oprema (plezalke, pas in plezalna čelada), plastenka za pijačo, puhovka, pohodni čevlji, športna oblačila, kopalke, zdravstvena izkaznica, osebni dokument. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi.

Tabor bo organiziran in izpeljan v razmerju varovanci : trenerji=6 : 1. V primeru odpovedi prijave, vam akontacijo vrnemo ob predložitvi zdravniškega potrdila. V kolikor se prijava prekliče iz drugih razlogov, akontacijo zadržimo.

Če bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo. V primeru slabega vremena si pridržujemo pravico, da tabor izvedemo ob primernejšem terminu.

INFORMACIJE

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)40 562 306 (Dominik Fon) ali na treningi@aokranj.com

—————————————————————————-

PRIJAVNICA

IME IN PRIIMEK OTROKA:______________________________________________________

ULICA IN HIŠNA ŠT.:___________________________________________________________

POŠTNA ŠTEVILKA IN KRAJ:____________________________________________________

DATUM ROJSTVA:____________________________________________________________

TELEFON:___________________________________________________________________

ELEKTRONSKI NASLOV:_______________________________________________________

MOREBITNE ZDRAVSTVENE ALI DRUGE POSEBNOSTI:_____________________________

_______________________________________________________________________________

PODPIS STARŠA ALI SKRBNIKA:________________________________________________

 

Dodaj odgovor