Razpis za Mednarodno srečanje plezalk

Razpis za Mednarodno srečanje plezalk – Llanberis Pass, North Wales

Pinnacle Club (Angleški klub plezalk) organizira mednarodno letno srečanje plezalk in je na srečanje povabilo tudi dve predstavnici naše organizacije.

Srečanje se bo odvijalo v Ynys Ettws Hut, Llanberis Pass, North Wales, namen srečanja je druženje z alpinistkami iz drugih držav, spoznavanje valižanskega plezanja, spoznavanje britanske alpinistične etike in tradicije in sprožiti mednarodno diskusijo na trenutno aktualnih temah, ki zadevajo alpinizem in plezanje v svetu.

Vsak dan se bo po programu in glede na želje ter sposobnosti prisotnih odhajalo plezat v okoliške stene, kjer prevladuje plezanje z nameščanjem tradicionalnega varovanja.
Čas: 12. – 19. 6. 2016
Kraj: Ynys Ettws Hut, Llanberis Pass, North Wales
Več informacij na: http://pinnacleclub.co.uk/

KA PZS razpisuje udeležbo za 2 alpinistki. Skupaj s prijavo oddajte 15 najboljših referenčnih skalnih smeri v zadnjih dveh letih ter najtežjo splezano skalno smer v plezališču (NP, RP) v zadnje pol leta.

Od izbranih kandidatk se pričakuje pisno poročilo s predstavitvijo in pogledom na ta načina plezanja za objavo na straneh KA PZS in deset fotografij.

KA bo naredila končen izbor in o tem preko elektronske pošte obvestila prijavljene alpinistke. Izbrani alpinistki si bosta morali sami organizirati vso potrebno logistiko in o srečanju napisati poročilo. KA bo izbrani alpinistki finančno delno podprla. Na podlagi predloženih računov bo predvidoma krila osnovne stroške bivanja na srečanju (180 funtov na osebo) in del transportnih stroškov v višini do 100,00 € na posameznico.

Prijave pošljite na e-naslov: alpinizem@pzs.si zadeva BMC for ladys 2016, najkasneje do vključno petka, 11. marca 2016, do 20.00 ure. (Kasneje prispelih ali nepopolnih prijav ne bomo upoštevali. Prijavljeni alpinisti morajo izpolnjevati pogoje KA glede razpisov in prijav (urejena registracija za leto 2016) in morajo imeti urejeno A članarino pri Planinski zvezi Slovenije za leto 2016).

Priloga:

Dodaj odgovor