Krvavec-Sprejem

Rit še kr peče, ampak je bil after parti na poti navzdol tok zanimiv da smo to prov hit pozabl.Učer pa fenomenalno,res dobr ,tega se manka.

  1. Unih dveh na tretji slikci se pa s sprejema nč ne spomnem 🙂
    Nina, rec, da tale Punto ni tvoj.

  2. Punto ni moj 😉 haha. Ja kr zanimiv tale after parti ni kej. To bi mogli vidt, medtem ko smo stali na ovinku in opazovali situacijo sta se zaletela še dva, tko da jih je bilo na koncu ene 7. Kr zanimivo. No avto je pa že doma in v voznem stanju, so ga vrli gasilski fantje rešili.

  3. To se dogaja samo še v filmih. Nina sory za verige, sem pozabil, da sem imel sklopljen telefon.

  4. Anže, še enkrat hvala za verige. Pa hvala tud ostalim sodelujočim pri spravljanju avta na kopno cesto..

  5. Ja, če bi poslušali nas “ta stare” bi šli peš.

  6. Anže ni panike, sej pol jih itak nismo rabili, ker se je avto odločil da se bo umaknil s ceste in se je tako prestavil malo nižje dol…tm pa tut ketne nebi pomagale

  7. Toj pa to k je folku težko pol urce peš se sprehodt. K se pa pol ure čez Kranj vozš k je tok avtomobilov je pa vse kul. Softiči smo ratal!!!

  8. Ja, Bojč v naslednje ko gremo v Osp se v Lagerju zmenmo, boš peš do ke prkruncu, Kovi je pa 4×4 kupu?

  9. Hehe nism tko mislu. Problem je v tem, da se nam tud 500m ne da več peš hodt in gremo z avtom. Sej jest sm drgač isti. Na stenco grem večinoma z avtom, pa mam 15 minut hoje do tja.

  10. Bojč, sej eni so pustil avte tam kjer je ratalo ledeno, sam jih je zjutrej mal zjebal to, da je bla cesta poledenela še dva kilometra nižji.

  11. Keco a si najdu v dolino?

  12. Keco a si najdu v dolino?

  13. Ne boš verjel, da sem. Še drek sam z brega pride, pa ne bi jaz.

Dodaj odgovor