KLEK spet, tokrat ponoči

Me je Robi za vikend spraševal, če sem kaj ponoči kolovratil, evo ti. Gor grede se je luna sramežljivo skrivala za oblaki. Na vrhu je bilo kar hladno s solidnim vetrom. a ravno, ko sva se pripravila na smučanje, se je odprlo okno jasnine in luna je svetila, uh. Smučala sva po rebru proti jugu na kočo. Razmere za vikat, trdo grifik, pa celo malo pršička sva ujela ene 100m. Res, fejst sva se matrala na dan mučenikov.

  1. Ena vejica ti manjka, tokrat celo v naslovu 🙂 ? Klek je pa fajn, ja.
    LP

  2. Ja saj, od same zavisti si mi našel tole vejico, da stvar ja ne bi izgledala idealno. Se mi je kar priljubil letos, saj sem bil že četrtič. Polovicokrat ponoči. Blizu je in več smučarije kot na Struški. Tja nisem šel, ker je veter verjetno razmere čudno ustrojil. Še pride na vrsto. Je pa eden špuro potegnil čisto desno okoli hriba. Pri lovski koči ni zavil levo po vlaki ampak desno. Zelo elegantno špura pripelje s SV, skoraj S na greben nad Planino Javorje, je bil gotovo en, ki je stvar dobro poznal.

  3. Sem bil gor v nedeljo, po levih špurah. Sem pa tudi jaz gledal desna (JV) pobočja, zelo lepo izgleda, samo žena ni bila za, pa sva smučala po normalki.
    Aja, z vejico ti vračam za pridigo zadnjič na blogu – da boš pa še ti malo zavisten, se pa spet oglasi na http://www.fotosiba.com/blog/ , Komna vabi na ogled!

    LP

  4. Keco, pa si obljubil, da mi boš poslal sms z vrha!

  5. Sorry Gregi, nate sem pa čisto pozabil.
    Ma veš sem v tistem vetru komaj spravil nase iberhoze, brez rokavic, tudi lulat več ne bi mogel, kaj šele pošiljat SMS.
    Simon Tudi Komno sem že videl, pa ne bi še, ker se ti bo preveč kolcalo.

Dodaj odgovor