Peto žrelo v Storžiču

Po dolgem času spet na bordu skupaj s Hostarjem starejšim. Peto žrelo je lepo zalito, dobro vozno, mestoma malce trdo, a preživeti se da. Užitke pokvarijo samo vedno bolj zatrdele kosti, ki jih premalo razvajam s hribi :).
Že tako kičast dan je popestrilo še prijetno srečanje z Bežkom, ki je v Kramarico peljal dve dekleti, ter Mihca.

  1. Pošteni ljudje med tednom delajo.

  2. Cefo, pošteni ljudje smo bordali v nedeljo, v ponedeljek pa nam v mrazu švic na čelu zmrzuje :).

  3. Nedelja je gospodov dan, namenjena počitku in razmisleku o njegovih velikih delih, ne pa nošenju glave naprodaj in ukvarjanju z novodobnimi adrenalinskimi športi.

  4. Cefo, lej ga no, sej si se ti tut lepo imel, pa pust se druge da uzivajo, ne pa da jim zej z grajo uzitke kratis.

  5. To samo borderjem pridigam.

  6. Eh, bordarji mamo debelo kožo in ušesa za hece :). Cefo, iz doline je bilo prenizko za razmislek o velikih delih našega Gospoda, pa sem moral višje zlest, da je glavo malo prevetrilo ;).

  7. Razvoj “smučanja” je šel takole: smučka, malo širša smučka, board. Logično je seveda, da vsaka nadaljna stopnja v razvoju prinaša več užitka. 🙂

  8. :)) Cefo pazi kva govoriš. Na trhlih tleh stojiš:))

  9. Kako je živlene fletno – ko sem bil na začetnem alpinističnem tečaju leta … (hm, takrat sploh še niso šteli let), sva bila z Davidom skorajda deveto čudo :)).

  10. Ja Mihca vesta, v zgodovini, je bilo tudi v razvoju veliko poti v slepo ulico. Z bordam, se dričajo tisti, ki ne obvladajo dveh.
    “nočni fantom”

  11. Resnica je ta, da je oboje super in glede na to, da prakticiram oboje, mislim da je tudi mnenje objektivno.

Dodaj odgovor