Debela peč

Danes smo sončen dan izkoristile za uživanje v hribih. Kjub temu da je bil sneg južen, smo se mele super. Družbo so mi delale Gita, Anja in Tisa. Dan nam je še posebej popestrila filkmska ekipa na turnih smučkah. 😉

  1. Ja, ja, pa taka filmska ekipa. Pazi snemam … pazi … pa še enkrat pazi … pa vse je južno… pa sploh se ne da pelat ….. pazi padu bom!!!!. So nama res K,G,AinT kar polepšale dan:-)! Očitno bo v četrek in petek lepo … vsaj napovedujejo. A ma kdo namen it smučat … rabm kaskaderje za oddajo:-)????!!!! RES

  2. V torek in sredo napovedujejo do 0,5m snega. Tist, k bo šel smučat v hribe v četrtek in petek, bo res kaskader;-)) Mogoče ima pa Rok Cvetkov cajt.
    http://www.arso.gov.si/vreme/opozorila/

  3. Če da Hvatila ta đasne hlače gor, pa da ne omenjam velurja, (Jojo kakšno ime ima že?), se bo vse skupaj tudi skoz plaz svetil:))))….ej za kamero se splača vse:)

  4. če je honorar ustrezen (x pirov), dam tud ‘ta đasne hlače’gor… zakva pa ne. so tolk hude, de se me vsak plaz izogne;-)) sploh ne rabm žolne. tine takoj dobi zlato rolo:)))

  5. Green monster jacket!

  6. Grin monster đeket;)))

  7. Kar ne morm vrjet, glede na to kako lepo in toplo je blo te dni. Ampak, če bo res tolk snega padl, potem v četrtek in petek res ni za v hribe! Al vseeno greva Atila, Cvetko nima časa:-)?

Dodaj odgovor